За нас

АЛАЏОВИ ДОЕЛ – СТРУМИЦА

Веќе 22 години сме присутни на македонскиот и странскиот пазар, препознатливи по нашиот загарантиран премиум квалитет, голем избор на експонати и супер достапни цени.

Уште од годините наназад па и до денес, целосно сме фокусирани на постојано следење на сите нови трендови, целосно задржувајки го високиот квалитет и постојано зголемување на нашите лојални потрошувачи.

Континуитетот е императив за квалитет а квантитетот е релевантен показател дека им се допагаме на клиентите.

Со љубов создавајте го вашиот дом, а ние ви се заблагодаруваме што ни овозможувате да го обликуваме истиот.

Нашиот изложбен салон (2000 м2) се наоѓа во Индустриска зона Василево – Струмица каде што ќе можете да се сретнете со сите наши експонати.
Ве очекуваме!

Често поставувани прашања

За колку време ќе биде готова нарачката?

-Нарачката ќе биде готова во рок од 15-20 дена, но не повеќе од 1 месец.

Дали имате достава на домашна адреса?

Да вршиме бесплатна достава и монтажа низ цела држава

Дали може да се прават промени на бои, димензии или модели?

-Да, може да се прават било какви промени со бои, материјали, или функционалности (пр. фиксни / со пуштање). На кратко кажано, се по ваш вкус.

Доколку се појави проблем со производот што понатаму?

Ние како компанија, целосно превземаме одговорност доколку се случат било какви грешки, пропусти, или фабрични маани со производите, каде потоа соодветно ќе бидат санирани, или заменети.

Контактирајте нè