Еда (ТТФ)

95000ден

Димензии(тросед):
-Должина: 225 цм
-Висина: 90 цм
-Ширина: 90 цм
-Ширина на седло: 55 цм

Димензии(фотеља):
-Должина: 70 цм
-Висина: 100 цм
-Ширина: 70 цм
-Ширина на седло: 50 цм