Честер(ТТФ)

105000ден

Димензии(тросед):
Должина: 240 цм
Висина: 75 цм
Ширина: 100 цм
Ширина на седло: 60 цм

Димензии(фотеља):
Должина: 80 цм
Висина: 80 цм
Ширина: 80цм
Ширина на седло: 58 цм

Материјал: