Бјанка (ТДФ/ТТФ)

78000ден

Димензии(тросед / двосед ):
-Должина: 230 цм / 185 цм
-Висина: 90 цм / 90 цм
-Ширина: 90 цм / 90 цм
-Ширина на седло: 65 цм / 65 цм
-Ширина на седло (пуштено): 90 цм / 90 цм

Димензии(фотеља):
-Должина: 80 цм
-Висина: 100 цм
-Ширина: 70 цм
-Ширина на седло: 50 цм

Материјал: