Бесијана(ТДФ)

55000ден

Димензии(тросед / двосед):
-Должина: 255 цм / 180 цм
-Висина: 87 цм / 87 цм
-Ширина: 75 цм / 75 цм
-Ширина на седло: 60 цм / 60 цм
-Ширина на седло (пуштено): 130 цм / 130 цм

Димензии(фотеља):
-Должина: 75 цм
-Висина: 100 цм
-Ширина: 75 цм
-Ширина на седло: 60 цм

Материјал: