Бејза(ТТФФ)

98000ден

Димензии(тросед):
Должина: 240 цм
Висина: 90 цм
Ширина: 95 цм
Ширина на седло: 65 цм
Ширина на седло (пуштено): 90 цм

Димензии(фотеља):
Должина: 75 цм
Висина: 100 цм
Ширина: 75 цм
Ширина на седло: 60 цм

Материјал: